publik, artistid ja muusikud

NYTimes lugu Pew Internet and American Life Project’i uurimusest mis tehtud “publiku, artistide ja muusikute” hulgas selgitamaks seisukohta “netipiraatluse” osas: Pew File-Sharing Survey Gives a Voice to Artists. Seejuures on NYT pealkiri veel suht mõõdukas, nt Reuters annab sama edasi nii: Net File-Sharing Doesn’t Hurt Most Artists – Survey, alustades lausega “Most musicians and artists say the Internet has helped them make more money from their work despite online file-trading services that allow users to copy songs and other material for free”. Ja BBC: Musicians ‘upbeat’ about the net algusega “Musicians are embracing the internet as a way of reaching new fans and selling more music”.

Pew uurimus ise leitav siin.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.