publik, artistid ja muusikud

NYTimes lugu Pew Internet and American Life Project’i uurimusest mis tehtud “publiku, artistide ja muusikute” hulgas selgitamaks seisukohta “netipiraatluse” osas: Pew File-Sharing Survey Gives a Voice to Artists. Seejuures on NYT pealkiri veel suht mõõdukas, nt Reuters annab sama edasi nii: Net File-Sharing Doesn’t Hurt Most Artists – Survey, alustades lausega “Most musicians and artists say the Internet has helped them make more money from their work despite online file-trading services that allow users to copy songs and other material for free”. Ja BBC: Musicians ‘upbeat’ about the net algusega “Musicians are embracing the internet as a way of reaching new fans and selling more music”.

Pew uurimus ise leitav siin.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)