jah-mehed tõmbasid BBC lohku

PÖFFil linastuva filmi Jah-mehed taga olev seltskond ehk The Yes Men on saanud hakkama järjekordse tüngaga, viies sedapuhku BBC enda niikaugele, et Union Carbide’i Bhopal’i tehases 03.12.1984 toimunud õnnetuse aastapäeval jõudis ülemaailmselt eetrisse intervjuu väidetava Dow Chemical’i esindajaga kes 12mlrd$ ohvritele lubas… BBC Worldis jookseb vabandav-seletav uudis, veebist sobiks vahest viidata Reutersi uudisele ja news.google otsingule.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)