pseudotürklane falik

Miskit imelikku teed pidi sattusin Magnatune’i peale (olen tegelikult sealt isegi ühte lugu kratis mänginud), tõmbasin lahti esimese ettejuhtuva zanri, kuulasin kolme ettejuhtuvat tegijat ja nüüd siis mängib mul juba mitmendat korda järjest neljas ettejuhtunu ehk Falik. Kevadel Jazzkaarel (jah?) oli Tallinnas DuouD, mis kangesti sarnast muusikat tegi, ehk elektronts + keeled.

Aga miks ma seda viitan on see, et Magnatunes on rõhutatult mittekuri muusikafirma, sealt saab igaüks Falikut (ja veel 172 aritsti) kuulata suht normaalse 128kbps MP3na (seejuures kõiki lugusid ja täies pikkuses) ja kui meeldima hakkab võib osta endale, MP3 või WAV või mis iganes (makstes seejuures hinda, mis sulle endale parasjagu õiglane tundub). Tundub, et see kuidagi sobib veidi allpool oleva Pew uurimuse juurde illustratsiooniks.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.