omsed huudised

news.com kirjutab eDonkey’st (mis jah kazaa-maiguline on) ning BitTorrentist (mis on midagi hoopis muud) kenasti ühes pajaroas ning laseb MPAA’l lõpuks “spondeeritud teate” ehk “ükskord te praete kõik omas mahlas niikuinii” lendu lasta. Põle internetist aimu MPAA’l, pole ka news.com’il. File swapping shifts up a gear tasub lugeda seegipoolest.

Tele-meedia-konglomereerumine USAs: “The future formation of American public opinion has fallen into the lap of an ambitious 36-year-old lawyer whose name you have never heard. On June 2, after deliberations conducted behind closed doors, he will decide the fate of media large and small, print and broadcast.” SeattlePI: FCC proposal on ownership demands public debate.

Musatöösturid hakkavad jõudma arusaamisele, et netis musa müügiga võiks tegeleda keegi, kes sellest turust midagi taipab, kuigi see meelemuutus ei olevat kohe kuidagi seotud Apple’i iTunes’i eduga. Let Someone Else Do It: Dig Tunes.

Ajakirjanduskvaliteedist, plagieerimisest ja väljamõtlemisest: Suspended N.Y. Times Reporter Says He’ll Quit.

Ja Henriku hobist kah: Prospecting for Gold Among the Photo Blogs.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.