Saatele seltsiks

Tänase saate teises pooles räägime olukorras viiruseturul, külas Tarmo Kanamäe BCS’ist. Kuna kindlasti tahab keegi meilt küsida, kust saab tasuta viirusepeletajat kodukasutuseks, siis vt www.freeav.com (kohati tundub see sait olema ülekoormatud).

Aga uudiseid kah. Mulle väga meeldib see theReg’i lugu: Matrix Sequel Has Hacker Cred. Matrix Reloaded olla esimene film maailmas, kus häkkimine toimub enam-vähem realistlikult. Way cool. Wired arvab, et selles osas puudub aga see, mis Matrixi kultusefilmiks tõstis: Matrix: Not Much Neo to Report. Üks teine Matrixi-teema uudis veel: Guardian Unlimited: Matrix films blamed for series of murders by obsessed fans.

Dan Gillmor: A new brand of journalism is taking root in South Korea; Wired Citizen Reporters Make the News

Muppetid & Co võitluses diktaatoriga: BBC: “Heavy metal music and popular American children’s songs are being used by US interrogators to break the will of their captives in Iraq.”; MSNBC: “using Metallica, Barney the Dinosaur”

Ja siis loomulikult päris naljakas lugu ühest poisist, kes kaamera ees valgusmõõga-võitlust etendas, mis klassikaaslaste vembu läbi netti sattus ja mis sellest kõigest välja tuli: Wired News: ‘Star Wars Kid’ Gets Bucks From Blogs

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 27. mai 2003 kell 12:32 | Püsiviide

    Ei tea mis viga mul huumorisoones olla võiks, aga mina seda filmijuppi teps mitte naljakaks ei arva. Tegelikult on mul rohkem kahju nendest, kes selle salaja filmisid ja netti sokutasid kui peategelasest: temal pole erinevalt oma klassikaaslastest midagi viga!