Eile öösel veetsin lig…

Eile öösel veetsin ligemale 45 minutit Statoili autopesulas. Pesumasin läks 2 x lolliks, mul ei õnnestunud ühegi nupu abil “pesugaraazhist” välja pääseda, ja kui kena tütarlaps lõpuks ilmus (“mis pesu teil oli?” “kuld” “see seletab paljugi” “mida siis?” “see meil üldse ei käi, mingid altpesu-vidinad on puudu”) pidin ma välja tagurdama… ja teisel korral käis pesuprogramm kenasti lõpuni kui välja arvata see, et tõstuks ei avanenud. Tuut-tuut-tuut… kuniks mind siis välja lasti.

Miks ma sellest kriban siin: autopesula-operaatorid võiksid ukse peale kirjutada kassa-tüdruku telefoninumbri, siis ma saaksin talle kohe helistada kui pesu lolliks läheb.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)