Arvutimaailm on ilmutanud Anto V…

Arvutimaailm on ilmutanud Anto Veldre äärmiselt laheda (ja asise) loo autoriõigustest: Autoriõigusest kriitilise pilguga (see on muideks delfi.ee versioon loost, veidi pikem kui AM enda veebis leiduv?!?!?). Tore oleks nüüd saada siia juurde kommentaare… no näiteks autoriõiguste kaitsjailt ja kohalikult patendi-ametkonnalt.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)