Täna muideks foorumil “Info…

Täna muideks foorumil “Infotehnoloogia versus informatsiooni sisutööstus?” mida parasjagu avab MKM Liina Tõnisson. Tõstes esile, et riigi IT on maailmas 13ndal kohal ja meid võetakse eeskujuks teatas proua minister, et probleemiks olevat ärisektor mis ei suuda midagi tarbijatele pakkuda.

Hmm, mis meil siis riigi poole pealt on? Saan veebis kontrollida, kas mul juhiluba on ning trükkida välja abielu-ettepaneku blanketi? Osalusdemokraatia tipp tom.riik.ee? Tule appi, see ei toimi ju! Samas julgen ma väita, et äri- & kolmanda sektori rakendusi kasutan ma päevast päeva ja need on minu elu ka paremaks muutnud.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)