Ommikust. Alustaks silmiavava tsitaadiga…

Ommikust. Alustaks silmiavava tsitaadiga mis jõudis minu postkasti värske The Harrow Technology Report’i vahendusel:

  • Eelmisel aastal toodeti maailmas 60 miljonit transistori — iga maakera elaniku kohta.
  • Aastaks 2010 tõuseb see number 1 miljardini elaniku kohta.

Loe lähemalt lähemast tulevikust 03.09.02 PCMagazine’ist !!!

who the hell is Jeff Harrow? endine Digital’i / Compaq’i tulevikuteadlane, kes juba n+1 aastat on saatnud laiali oma väga huvitavate viidetega nädalapostitust, algselt pealkija “The Rapidly Changing Face of Computing” nime all. Kui siin mõni aeg tagasi oli väga kuum teema BT tulevikuennustus 30 aasta peale (PDF) siis arvake, keda autorid eessõnas tänasid…

Tulevikust rääkides… leiab sedapuhku ohtralt kommentaare eelmises numbris viidatud BT futuruloogi Ian Pearson’i artiklile teemal disruptive technology. (muid Ian’i kirjutisi leiad siit).

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)