Loodetavasti hoiame me kõik pöialt…

Loodetavasti hoiame me kõik pöialt, et Verizon’i arvamus (ei ole viisakas oma kasutajate andmeid ilma olulise põhjuseta RIAA’le välja lobiseda) jääb peale: Verizon, RIAA in copyright showdown. BBC valgustab veidi lähemalt kohtuniku arvamisi DMCA segaduste teemal: Judge brands song swap laws ‘unclear’.

So what see meisse kõigisse puutub? Cringley (I, Cringley) kirjutab sellest, et BayTSP nimelisel firmal olla kõik P2P failivahetajad kenasti kirjas ja vastava infobanga kasutamise teenus 500-50000$ eest kuus erinevatele intellektuaalse väärtuse omanikele kenasti kättesaadav. We Can Run, but We Can’t Hide / How BayTSP is Enforcing the Digital Millennium.

Sarnasel teemal: möödunud nädalal paistis OD2 silma kampaaniaga “tasuta legaalne download” mis reklaamis nende uut musa-download’imise teenust… millega käib kaasas kohustus võtta kasutusele MS-DRM. Asja & tagamaid & tulevikuväljavaateid analüüsib TheReg: Music biz strikes back with free, DRM ‘padlocked’ downloads.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.