Newsweek: Larry Lessig admits…

Newsweek: Larry Lessig admits it: he’s nervous. Kes on Lessig ning mis asjad on Eldred v. Ashcroft ja 1998 Sonny Bono Copyright Term Extension Act? Tegu järjekordse (c)-teema vaidlusega mis parasjagu kohtusse jõudmas, sedapuhku probleem ’98ndal vastuvõetud seaduses mis pikendab tööda kaitstust 50 aasta peal 70-le (ja annab filmidele 95 aastat). Disney’le see mõistagi meeldib, aga…

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)