Täna KUKUs: uudist ja kooliteemat

Saate esimese poole taustaks veidi uudist lugeda.

Lisaks juttu sellisest asjast nagu wardriving — lähemalt loe homsest Äripäevast, eelinffi jagas wifi.ee toimetaja Veljo Haamer.

Teises pooles räägime suvest… ja koolist. Ja arvutitest. Ehk üritusest nimega Arvutilaager. (ja kuna vanematele ja vanavanematele kuluks kah arvutilaager ära, siis vt ka Vaata Maailma koolitusprojekti kohta).

Ja Pets võib mainida softi kuulama õppimiseks, vt piltjaheli.kolhoos.ee

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)