Järjekordne suurpuhastus toimus

#

Kuna kolhoos.ee oli järjekordselt täitunud korraks-ainult-proovin tüüpi saitidega siis sai tehtud pisike suurpuhastus, 2600 saidist jäi alles ca 1400 (kui seni võtsid kõik veebi-baasid ilma piltide jms kraamita ruumi ca 1,4 giga, siis nüüd kõigest 744 mega). Loodetavasti ei saanud kinga midagi sellist, mis algoritmi jaoks ainult näis mahajäetuna… Aga kui nii siiski juhtus, siis kogu ajalugu on alles CD peal ja seda annab veel taastada :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, kolhoos.ee. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Riin Remma
    Lisatud 16. apr. 2014 kell 10:10 | Püsiviide

    Tere, Kennel Alfalex koduleht riinu.kolhoos.ee on juba pikka aega olnud maas. Kas seda oleks võimalik veel taastada? Ette tänades, Riin Remma

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)