Järjekordne suurpuhastus toimus

#

Kuna kolhoos.ee oli järjekordselt täitunud korraks-ainult-proovin tüüpi saitidega siis sai tehtud pisike suurpuhastus, 2600 saidist jäi alles ca 1400 (kui seni võtsid kõik veebi-baasid ilma piltide jms kraamita ruumi ca 1,4 giga, siis nüüd kõigest 744 mega). Loodetavasti ei saanud kinga midagi sellist, mis algoritmi jaoks ainult näis mahajäetuna… Aga kui nii siiski juhtus, siis kogu ajalugu on alles CD peal ja seda annab veel taastada :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, kolhoos.ee. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Riin Remma
    Lisatud 16. apr. 2014 kell 10:10 | Püsiviide

    Tere, Kennel Alfalex koduleht riinu.kolhoos.ee on juba pikka aega olnud maas. Kas seda oleks võimalik veel taastada? Ette tänades, Riin Remma