Tehnokratid suveks maale

KUKU Tehnokratid lähevad suveks maale. Või õigemini ei lähe maale vaid kutsuvad külla kolleegid Maalehest. Uurime, kuidas maainimesed ja teised Maalehe lugejad selle arvutivärgi ja internetiga sina peal on ja sina peale saavad. Seda siis saate teises pooles kell 12:31. Esimeses pooles 1033 nagu ikka uudised ja muu komejant. Ja üks lõbus lugu ülikoolidele ja üliõpilastele kooli lõpetamise puhuks. Ja hot.ee kodulehekonkurss.

Ja midagi oli veel vääääga olulist aga ei tule praegast meelde. Ahjah, kui hästi läheb hakkab Merlis “nipernaadi” Nõgene kaasas oleva mobiiltelefoni pealt saatma pilte sellisele veebilehele nagu nipernaadi.kolhoos. Elame-näeme. Kui saadab, teeme saates sellest ka juttu.

Saatejuhid Henn Sarv ja Peeter Marvet. Korduses kogu jutt siis korraga õhtul kell 8 peale uudiseid ja enne “Jutulindu”

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments