Tehnokratid suveks maale

KUKU Tehnokratid lähevad suveks maale. Või õigemini ei lähe maale vaid kutsuvad külla kolleegid Maalehest. Uurime, kuidas maainimesed ja teised Maalehe lugejad selle arvutivärgi ja internetiga sina peal on ja sina peale saavad. Seda siis saate teises pooles kell 12:31. Esimeses pooles 1033 nagu ikka uudised ja muu komejant. Ja üks lõbus lugu ülikoolidele ja üliõpilastele kooli lõpetamise puhuks. Ja hot.ee kodulehekonkurss.

Ja midagi oli veel vääääga olulist aga ei tule praegast meelde. Ahjah, kui hästi läheb hakkab Merlis “nipernaadi” Nõgene kaasas oleva mobiiltelefoni pealt saatma pilte sellisele veebilehele nagu nipernaadi.kolhoos. Elame-näeme. Kui saadab, teeme saates sellest ka juttu.

Saatejuhid Henn Sarv ja Peeter Marvet. Korduses kogu jutt siis korraga õhtul kell 8 peale uudiseid ja enne “Jutulindu”

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Aili Soosaar
  Lisatud 12. juuni 2002 kell 09:28 | Püsiviide

  Spioonid arvutis

  Lavasofti spioonvara eemaldaja Ad-awarega arvutit läbi kammides leidsin 50 spiooni. Mis andmeid need koguvad ja millisel määral nad võivad kahju teha? Kas võivad välja viia ka pangakoode, salasõnu jms?

 2. Peeter Marvet
  Lisatud 13. juuni 2002 kell 20:13 | Püsiviide

  reeglina nad salasõnu jne siiski ei spioneeri, lihtsalt jälgivad su tegevust – mis saitides käid jne – ning vastavalt sellele saadavad reklaami

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)