nipernaadi.kolhoos.ee toimib

nipernaadi.kolhoos.ee toimib ja sellega seoses võiks öelda, et raadio ON kiirem kui televisioon ja seda isegi juhul, kui jutt käib pildi edastamisest. Tõsi, hetkel on tegu küll fotodega aga ma just tegutsen eksperimendiga mis õnnestumise korral lubab üle GPRSi veebi saata ka mpeg-2 videot.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)