hot.ee kodulehtede konkurss

Kuivõrd kell 720 peaksin ma rääkima Terevisioonis veidi hot.ee kodulehekülgede konkursist siis olgu siinkohal ära toodud mõned lingid minu jutu taustaks. Seejuures ei ole tegu sugugi mitte ainult võitnud töödega, äramärkimist väärivat leiab ka väljaspool esikolmikut.

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.