Täna KUKUs: uudised & ID-kaardindus

#

Tänases teises pooltunnis ehk 1230 räägime ID-kaardindusest, mis viimasel ajal üsna kuumaks läinud teema on. Kes tahab ennast asjaga rohkem kurssi viia, võiks vaadata:

Kui sul on soov lisada siia mõni hea link, siis pane see kommentaari või saada otse [email protected]

Mis puutub uudistesse ja saate esimesse poolde… siis vt www.minut.ee

Ahjah, kindlasti tahaks Sarvikuga arutada sellise WinXP uudise nagu Smart Tags üle. vt minu viiteid minu.ee all: Smart Tags: Microsoft muudab sinu kodulehte ja Smart Tags: teine nädal lahinguväljal. Lisaks: mis asi on .NET ja HailStorm?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)