Täna KUKUs: TechEd, .net, xml, turvalisus & mobiilsus

#

Seekordne saade on salvestatud täies tükis (õigemini kahes tükis, kell 1030 ja 1230 jaoks) Barcelonas, kus toimub parasjagu Microsofti konverents-promoüritus-usukoosolek nimega TechEd2001 — eestlasi on seal kuulamas-vaatamas umbes 16 ja osaga nendest me eile õhtul rääkisimegi. Teemadeks .net, xml, turvalisus… ja eriti mobiilsus. Sest pea kõik kohalolijad kasutavad kas läpaka või siis oma (või laenatud) Compaq’i iPaq pihuarvuti vahendusel internetti üle traadita võrgu.

(Ja ka mina lähen nüüd traadita olekusse, sest saate MP3-failid saavad peagi saadetud ja aeg oleks minna midagi huvitavat kuulama. Ah et miks ma neid saatejuppe siis traadita ei saada? No olge normaalsed — need on kokku midagi 80 mega ja see oleks siinsele ca 4000-5000 kasutaja võrgule vahest natuke liiga karm katse).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.