Täna ETVs: Ajaveebindus jne

#

Seekordse tele-krati saateks: kõigepealt jutustavad kodanikud ja nende ajaveebid & muud olulised saidid: Dave Winer (www.scripting.com, www.userland.com), Evan Williams (www.evhead.com, www.blogger.com), Adam Curry (www.curry.com, www.jamby.net), Peter Ford (class6f.manilasites.com, class6f.com).

Ajaveebide kasutamisest loe:

Tee ise järgi (vt ka Best of KOLHOOS.EE):

Teises saatepooles kommenteerime Miksikese Lõhkemata lõhkekehade veebikonkurssi, vt http://vabrik.ee/Lohkekehad/voistlustood.htm. Meie auhinnajärjestus: parim # 2, siis #10 ja #8 ja julgustav eriauhind #12 (kui noorim osavõtja). Demineerijate lemmikuks osutus aga #18.

Pets ise tegi: pommuudis.kolhoos.ee

Teemal open relay ja miks mu posti vastu ei võeta: Mis või kes on Open Relay?

Ja vaata ka saate materjali http://tv.tehnokratt.net/stories/storyReader$89

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)