Väljas paistab päike…

#

Üle hulga aja Delfis üks tõsiselt mõtlema panev arvutiuudis: Röstsai displeiks (või vaata kohe viidatavat lugu The Register’is). “tegelt ma arvan, et see on selline riistapulk, mida iga geek omale tahaks. Mulle kyll meeldiks see, saaks s6prade ees laiata. M6tetu, aga ilgelt cool“, kommenteerib Delfis Pronto ja ma täielikult ühinen tema arvamusega — villand on igat masti disainvidinatest, mis lihtsalt voolujoonelise & pool-läbipaistvast plastist kerega (soovitavalt sinine) silma paistavad. Hoopis funktsionaalus peab cool olema!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Science, not fiction. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)