Tagavara-arvuti legaliseerimisest

#

Mõni päev tagasi pani Priit meie foorumisse küsimuse “tagavaraarvuti” softi legaliseerimisest, st mida teha arvtutitega mis lähevad kasutusele kui mõne kasutaja arvuti otsad annab (ja kuniks otsad uuesti üles leitakse). Ahti Leppik BSAst vastab sealsamas foorumis, et ka sellise arvuti jaoks peavad olema litsentsid ette näidata. Mis me selle peale nüüd ütlemegi…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)