Tehnokratt jälle uudistest ees

#

Samal ajal, kui mega.ee’s keegi kasutaja pikalt (ja kellaaegade järgi otsustades ka korduvalt) seletab, et Pets lihtsalt pläma ajab, saab üks pereema Kanada kohtus võidu — Microsofti üle. Nimelt ei suuda isegi MS esindaja teha vahet piraadil ja originaalil ilma karpi avamata, ning enamus kaubast olnud täitsa legaalne. Ehk et: kuidas kaitsta ennast MS-SWATi eest? Mina soovitan igal võimalusel loobuda kommertstarkvarast… Loe mega.ee’st, TheRegister’ist ja muidugi veelkord algallikast Excite’ist. Ahjah, ja loe ka Robert Ludlum’i viimast raamatut The Prometheus Deception, kus juttu ühest ülekätte läinud arvuti-gigandist…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Microsoft. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)