Open Relay, spam ja miks ma ei saa meili saata

#

Jaanus Toomsalu on arvatavasti mõtetelugeja, sest ta saatis meile jutujupi Mis või kes on Open Relay? just hetkel, kui mina plaanisin teha Tehnokratis (järgmise nädala omas) juttu sellest, miks näiteks ET ADSLi kasutaja ei saa saata posti näiteks mail.ee või online.ee postiserverite kaudu (nagu kurdab Arvo Mägi Delfis).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)