Kohalikust tarkvarast…

#

Kuigi algselt minupoolse esilehe-küsimuse (ehk et kuidas siiski on eestimaise tarkvaraga) tekitanud kiri on foorumis ennast tühjaks kustutanud (hmm, ega’s autor juhuslikult avastanud, et kasutas meid veidi ära?), tulevad pisitasa vastused vihjetega, et küll leiab ka eestimaist softi (& selle tegijaid).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)