Kuidas orienteeruda informatsioonis?

#

Elektrooniline hooldaja säästab kroonilist haiget jalavaevast kirjutab eilne Postimees Doc@Home nimelisest “nipsasjakesest”, võttes ühtlasi kommentaari perearst Urve Pritsilt, kes teatab:

“Aga kuidas ma suudaksin orienteeruda informatsioonis, mida mulle antakse masina kaudu? See ei anna mulle mitte mingit paremat tulemust. Ega ka patsiendile. Arvan, et masinad ei tee arsti eest tööd ära.”

Nonii, kui meil siiani jagunesid lehed euro-skeptideks ja pro-eurodeks, siis nüüd on ilmunud ka üks tõeline ludiidide häälekandja. Aga eks loodus nõua mitmekesisust — keegi peab ju ka proovima tõestada, et arvuti abil info töötlemine on märksa keerulisem kui käsitsi.

Meie soovitame siinkohal justnimelt kõigil neil, kes päris täpselt ei tea, kuidas arvuti neile kasuks võiks tulla, minna järgmisel kolmapäeval ja neljapäeval (ehk 11-12.04.2001) üritusele nimega Kontakt 2001 ja kuulata, mis tegelikult andmetega teha on võimalik. Muideks, soovitav on sinna minna firmast vähemalt 3-4kesi, sest reeglina on nimelt niipalju paralleelselt toimuvaid seminare…

Üllatus-üllatus, Kontaktist räägime ka tänase saate teises pooltunnis pikemalt, üritades koos Margus Tammeraja ja Villem Alangoga mõningaid buzz-worde lahti mõtestada.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.