Vikade parantus

No vot nüüd pani Pets saates kaks asja kokku, mis pidanuksid lahus olema. Nimelt 802.11B turvaküsimuse ja selle, mida Kontaktmessil demotakse. Seal pakutav on nimelt jube turvaline ja sobib kasvõi pangas pruukimiseks — spetsprosed krüptimiseks jne. Toomas Kadarpik nuhtleb Petsi:

Hästi tore oleks kui küsiksid ka teinekord wireless asjade kohta, 802.11B probleem on suhteliselt keerukas häkkida ja patchid peaks varsti ka tulema, samas on juba pikka aega olnud kasutusel märksa turvalisemad tooted just ispdele, suurtele orgidele, pankadele ja muuks samataoliseks.

Asi on selles mõttes naljakas et keegi pole tahntud ega meil ka rääkinud 802.11 süsteemide panekust õue ega public zonei. AS2000 no üdini turvaline ja teeb iga sessiooni puhul eraldi võtmed ja vahetab neid turvaliselt nagu ssh.

Outdoor tooted ( COR/ROR ) ei kasuta üldse endas ieee softe ja seetõttu pole neid võimalik häkkida ieee protokolliperes esinevate probleemidega.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.