Täna KUKUs: õpetajate õpetamisest

Sedapuhku arutame teises pooltunnis (ehk alates 1230) teemal õpetajate õpetamine, nende pädevusnõuded jne. Seltsiks Enel Mägi ja Aimur Liiva Tiigrihüppe Sihtasutusest.

Kell 1030 nagu ikka uudiseid ja kommentaari. Alustame Sarvikuga kes on soojal maal koolitumas, edasi katsume uurida CeBITi kohta ja … hmm, me oleme Thinkquestist rääkides täiesti ära unustanud nende maaletooja, Miksikese (ja nende õpilasvabriku).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)