Thinkquest ja Miksike

#

Kirjutab meile Miksike, kelle seose Thinkquestiga suutsime me täiesti ära unustada (tunnistan ausalt, et nimelt nende käest vähemalt mina sellest ettevõtmisest esimest korda kuulsin):

Eesti poiss Jaen Saul Tallinna Reaalkoolist sai ThinkQuest 2000 võistlustel hõbemedali, $5000 kommiraha ning uhke vastuvõtu WWW sünnikodus CERN laboratooriumis Shveitsis. Palju õnne!

Miksikese Vabrikus nii suuri auhindu ei ole. Kuid ega NII palju tööd pole vaja teha ka. Tuleb vaid teada ja vastata. Pealegi saab pidu pidada ka limpsiga ja Veetee matkal või Reguluse reisil viibides. Ja Arvutiait pakub omalt poolt arvutit. Thinkquesti võitluste organiseerimisega Eestis tegeleb Miksike mõistagi edasi ja kuulutab, et osaleda saab ka 2001 aastal. Vaata http://vabrik.ee/thinkquest/

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)