NSTA 2001

#

National Science Teachers Association Convention 2001 sobib igati õpetajate ja õptamise teema jätkuks. HowStuffWorks artikkel toob ära hulga pilte ürituse kõrval toimunud näituselt, alates Palm’i külge käivatest mõõtmisseadmetest kuni taimedeni, mille kasvutsükkel seemnest seemneni mahub 30 päeva sisse. Vt ka http://www.nsta.org/

Muideks, Slashdoti lugejad kommenteerivad seepeale midagi väga sarnast meie olukorrale — vaevalt, et õpetajatel kõige selle jaoks raha on. Science pole USA koolides teab mis popp teema… Aga Arkansases soovitakse evolutsiooniteooria kooliõpikutest välja visata

Postitatud rubriiki Arhiiv, Science, not fiction. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)