Aps saates

No vat sedapuhku sisaldas meie telesaade parajat desinformatsiooni — nimelt on mainitud Namezero.com jõudnud koos teiste dotkommidega (sh paar teist tasuta nimejagajat) sellesse faasi, kus investorid enam tasuta nänni üle maailma jagada ei luba. Küll saab seal 30$ eest aastas nime koos kõigi mainitud teenustega, sh aadressi-forward kuhu iganes.

Lisaks: Sirli küsib kust leida kodanikke kes on pädevad hindama veebi nagu Kaups ja Kaspar? Ausalt öeldes ei ole meist keegi veendunud oma pädevuses, me lihtsalt oleme sellised virgad inimesed, kes viitsivad saadet teha. Aga kes tahab veidi asja tausta uurida… Vt näiteks kursatööd mille teinud Kaisa Sein, või siis seda kuidas Zoomi poisid Arvutimaailmas veebi hindavad.

This entry was posted in Arhiiv, Tehnokratt!. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments