Sarvik avastas, et oleme saanud kultuuripreemia ;-)

#

Sarvik juhib tähelepanu sellele, et 4. jaanuari Eesti Ekspress jagas Areeni Kultuuripreemiaid 2001 (et oleks kõik kohe aasta alguses jagatud ja ei peaks aasta läbi komisjonides istuma), ja seal nimekirja keskel on ka:

e-preemia – Peeter Marvetile ja Henn Sarvele e-tegude ja e-mõtete eest e-ruumis ja mujal

No vot milleni see eee viia võib… Üldiselt väga lõbus lugemine see preemia-nimekiri, me oleme vahvasse seltskonda sattunud ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Lisatud 18. okt. 2010 kell 11:42 | Püsiviide

  Proovime kommenteerida igivana artiklit, kuigi see infokild on küll vana, on ta siiski huvitav ja meeldiv :)

  • Lisatud 18. okt. 2010 kell 11:49 | Püsiviide

   igastahes toimis :-)

   ma just mõtlesin, et kas keeran nendel saja-aastastel kommenteerimise kinni või mitte ja otsustasin testida spämmitõrje efektiivsust. pealegi tuli aktsiooniga lagedale meeletult vanu nuppe + kommentaare ja äkki keegi tahab oma ammuse minaga (või minu ammuse minaga) vaielda või midagi

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)