Kuidas vältida peavalu kaugekõne-operaatori valikul

#

Esimene jaanuar tähendab peavalu: lisaks kergele pohmellile (mis loodetavasti üle läheb) pean ma hakkama enne igat tervituskõnet mõtlema, kas võtta ette kood Eesti Telefoni, Unineti, Tele2 või hoopis mõne muu operaatori valimiseks. Neid on kokku muideks ligemale 20.

Teema lahkamise käigus jõudis minuni jutt, et maailmas on olemas sellised vahvad karbikesed, mis käivad telefoni ja telefoniliini vahele ning saavad kolmandat otsa pidi arvutist teada, kuidas on nimelt hetkel ja nimelt sinna soodsaim viis helistada. Pealkirjas viidatud Businessweek’i artikkel räägib MediaCom’ist ja selle PhoneMiser’ist, lisaks avastasin veebist veel ka Majic Box’i — aga paraku need mõlemad seotud USA turuga…

Vahest oleks paras aeg midagi sarnast ka Eestis käima panna? Või keegi juba teeb?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)