Raadio edastamine veebis autoritasu alla

#

Siiani on raadioprogrammide edastamine veebis käinud ilma muusika autoritele lisaraha maksmata, aga nüüd hakkab olukord muutuma: kui seni kartsid mõlemad pooled kohtusse minna ja kaotada, siis nüüd on USA Copyright Office selge sõnaga öelnud, et ka päris-raadio programmide netiversioonid kuuluvad autori-maksustamisele…

Ehk et — kas on ka meil oodata, et Uuno ja Kuku jt kaovad peagi veebist… või hakatakse maksma?

Või küsiks hoopis laiemalt: mida peaks tegema näiteks Rein Marvet, kui ta tahaks panna käima ainult internetile orienteeritud “raadiojaama”? Kuidas selle eest tasuma peaks?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)