Konvergents kuubis

#

Veel leide slashdot.org’ist: Sony Vaio GT1 ehk: läpaka ja videokaamera hübriid — salvestad otse 20GB kõvakettale (sinna peaks minema nii paar tunnikest), teed nobedalt montaazhi ja näiteks järgmine Tehnokratt on valmis (oh kuidas ma igatsen midagi sellist: saaks teha saatele sellise late night versiooni, mis oleks tehnilisemale seltskonnale huvitavam kui praegune kella-kaheksasse aega mõeldu)!

Slashdoti teema sai tõsi küll alguse hoopis esimesest interneti-valmidusega digitaalsest fotokast mis oskab fotod otse sinu kodulehele üles panna ja teeb palju muudki huvitavat — näiteks saad saa saata heli- ja filmijuppe, e-posti ja … fakse. Kujuta näiteks ette, et ühel hommikul kribib su firma faks välja pildi sellest, kuidas su autot vales kohas parkimise pärast ära lohistatakse…

Ja muideks, Kristjan Jansen jõudis juba kommenteerida, et sellest Ricohi digifotokast on meil ka varem juttu olnud: Digikaamerad ja mobiilid (sealsamas muideks ka satelliit-sidest veidi).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Kristjan Jansen
    Lisatud 8. dets. 2000 kell 12:17 | Püsiviide

    Võiks siinkohal viidata ka ühele varasemale Tehnokrati diskussioonile: Digikaamerad ja mobiilid, kus juttu ka mainitud Ricoh’ imefotokast.