mgm vs grokster

Lugesin läbi MGM vs Groskter, StreamCast USA ülemkohtu otsuse (24lk PDF), kes seda ei viitsi teha võiks lugeda läbi John Palfrey arvamuse. Ehk et tulemus pole kaugeltki halvim võimalikest, sest ammust Sony (ehk videomakkide legaliseerimise) otsust ei torgitud, küll aga näidati ära miks see antud puhul ei kehti (tuues välja Groksteri äristrateegijad, mis ülemkohtu üksmeelsel hinnangul soosivad piraatlust). Samas, nagu John kirjutab, toob uus olukord kaasa ennekõike rahavoolu juristide kukrutesse ja senisest enam määramatust, mis tõenäoliselt kahandab uute turuletulijate shansse VC-raha saada… Ahjah, Lnr kah samal teemal.

Ja PM tõlgib BBCd Vaba failivahetus sai tõsise löögi… mmm… lugege pigem John Palfrey’d, see PM/BBC lugu on mõtetult üldsõnaline kui mitte öelda eksitav.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)