M-teenused

#

Vahel käib mulle õudsalt pinda, kui järjekordne jõhkard punase tule all üle varvaste sõidab… või linnas 2x ülekiirusega mööda tuhiseb. Siit mõte M-teenuseks: miks mitte raporteerida sellest veebilehele? Õnnestub oma viha välja elada ja … vahest hakatakse ka mõtlema. Panin prooviks teenuse lihtsama variandi käima, kes tahab võib proovida. Saada numbrile 1311 sõnum SUHTLE KRATIGA ja sinna sappa kirjuta rikkuja number ja mis tegi. Hetke pärast peaks see siin veebis olema.

NBNBNB: Ilmneb, et hetkel sõnumite veebi näitamine miskipärast jamab, asjaga tegeldakse.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. alc
  Lisatud 2. okt. 2002 kell 15:06 | Püsiviide

  Naljakas, et täpselt selline mõte käis peast läbi täna hommikul kui rullis nokaga kihutaja tahtis üle kandade sõita, kuigi kõndisin vöödilisel rajal ja jalakäija fooris põles roheline tuli. Esimene mõte oli ka, et tahaks kangesti kuskile SMSida :P

  Kahju, et number enam meelde ei tule

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)