Autoriõigused: Dan Gillmor…

Autoriõigused: Dan Gillmor kirjutas oma eelmise nädala kolumnis Disney (täpsemalt Jack Valenti) seisukohtadest autoriõiguste kaitse osas. Sellel nädalal tema vastulaused. Samal teemal Wired’is Mr. Hollywood Lives in Washington. Sarnasel teemal news.com’is: Labels pay to settle price-fixing suit.

WiFi: Secret Service goes Wardriving.

Haridus: MIT OpenCourseWare Project.

Muul teemal: Salon kirjutab kuidas reklaam sinu ajus töötab

Eesti keel & meel: Minut.ee avalikustab OpenOffice.org eestinduse beeta (kuidas on eesti keeles beeta???)

Tartu meel: vt & löö kampa idee.tartu.ee, ja WiFi revolutsioon Tartus

Kaugemad asjad: Salon kirjutab ka Iisraeli/Palestiina/ÜRO/USA teemal: Sharon’s miscalculation.

Viirused, kaks hoiatust eilsest:

 • New Windows massmailer known as Bugbear or Tanat has been found. It contains lots of functionality and steals information. The worm uses random filenames and subjects when e-mailing itself further.
 • New network worm known as Opaserv is spreading using NetBios services. The worm copies itself to systems as SCRSVR.EXE and modifies win.ini to run itself.
Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. j-georg
  Lisatud 2. okt. 2002 kell 11:00 | Püsiviide

  Selle SMS+autonumber teemaga tuleks natuke ettevaatlik olla, kuna minu hõreda mäletamise kohaselt ei tohtivat avaldada andmeid, mis viitavad kellegi materiaalsele varale. Selle alla käib ka näiteks see, kui avaldad kuulutuse ning paned kellegi teise mobiiltelefoni numbri alla.

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)