Aega ta ju võttis, aga USA…

Aega ta ju võttis, aga USA rahvaasemikud on lõpuks taibanud, et vahest võiks neile (poliitilist) kapitali tuua Hollywoodi huvide asemel tarbijate kaitsmine. Ja kui juba, siis peab ikka igaüks oma seadusega välja tulema: Bill: Copyright Power to People ja Bills to Protect Consumers’ Digital Media Use.

Ja arvutitööstus tõttab oma poolehoidu avaldama: IT companies show support for latest DRM bill.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)