Loodetavasti hoiame me kõik pöialt…

Loodetavasti hoiame me kõik pöialt, et Verizon’i arvamus (ei ole viisakas oma kasutajate andmeid ilma olulise põhjuseta RIAA’le välja lobiseda) jääb peale: Verizon, RIAA in copyright showdown. BBC valgustab veidi lähemalt kohtuniku arvamisi DMCA segaduste teemal: Judge brands song swap laws ‘unclear’.

So what see meisse kõigisse puutub? Cringley (I, Cringley) kirjutab sellest, et BayTSP nimelisel firmal olla kõik P2P failivahetajad kenasti kirjas ja vastava infobanga kasutamise teenus 500-50000$ eest kuus erinevatele intellektuaalse väärtuse omanikele kenasti kättesaadav. We Can Run, but We Can’t Hide / How BayTSP is Enforcing the Digital Millennium.

Sarnasel teemal: möödunud nädalal paistis OD2 silma kampaaniaga “tasuta legaalne download” mis reklaamis nende uut musa-download’imise teenust… millega käib kaasas kohustus võtta kasutusele MS-DRM. Asja & tagamaid & tulevikuväljavaateid analüüsib TheReg: Music biz strikes back with free, DRM ‘padlocked’ downloads.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)