Kolmap KUKUs: LKF & turvalisus

#

Tehnokratid võtavad kell 1233 letti arvuti-turvalisuse ehk täpsemalt andmebaasiadministraatorid, kellel passwordiks KALA. Kell 1033 aga kuuleb nigu ikka kommentaari ja uudist, sealhulgas soovitavalt sellist, mille kuulajad laiskade krattide peale mõeldes ise on www.minut.ee alla üles riputanud. Kui kuulajad midagi ei riputa, räägime kardetavasti CeBITist. Olge siis hoiatatud :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)