Täna KUKUs: suured näitused USAmaal

#

Tänases 1230 pooles räägime kahest suurest näitusest, vt allpool viiteid MacWorld ja Consumer Electronics Show kohta. 1030 aga igat muud masti uudist.

Lisaks: vt Dave Winer’i ajaveebi-auhindade nimekirja (kõik võitjad pole tänase seisuga veel välja hõigatud, aga nimekiri väärib ka täies mahus läbiklõpsamist).

Ja sorry — kratt / kolhoos oli öösel maas ning täna tundub olema probleeme mõnede saitidega, mille kujundused võtavad oma graafika algsest asukohast weblogger.com’i all (DNSi probleem?). Katsun saada sellel nädalal kõigi ümberehitustöödega ühele poole (see viga 500 on kaasavara sügisest, mil meie serveriks oli üks üsna õnnetult aeglane arvuti) ja ühtlasi graafika Ameerikast koju kolida.

Ja veel: kaks minut.ee uudist mille postitajad on avaldanud soovi teemast ka raadios rääkida:

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)