mälumisest

#

Alland Parman kirjutab jõukasutajatest (ehk PowerUseritest) ja toob välja mõned ideed XP võimaliku ebastabiilsuse seletuseks. Suht usutav — ja mul endal just see häda, et läpakale sai pandud uued mälud ja WinXP on hakanud sageli sinist ekraani näitama. Eile õhtul korda 6 — võtsin täna ühe kividest välja ja käib varahommikust alates rahumeelselt. Allandi soovitatud mälutester aga millegipärast jooksis minu läpaka peal pärast poolt minutit töötamist lihtsalt kinni sõltumata sellest, mis mälud mul sees olid (ja BIOSi enda põhjalik test jälle arvas, et kõik on OK).

update: hmm, ja nüüd on mul sees teine mälu, ja kah kõik toimib kenasti… ei tea kas peaks hakkama emaplaati vahetama?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Erik
    Lisatud 12. jaan. 2002 kell 15:34 | Püsiviide

    pets, ehk peaksid hoopis oma arvuti mälupesad tolmuimejaga yle käima? :)