Kiidaks kah veidi :-)

#

Kangesti selline tunne on, et peaks kedagi kiitma — nimelt sai veidi aega tagasi pandud foorumis üles kodukord ja (veidi hiljem) see ka punaseks värvitud. Mitmed kasutajad, nagu nt Priit ja Ama (ja kindlasti veel keegi, ei suuda meenutada) on olnud nii lahked ja tuletanud kaas-kasutajatele kodukorda vajalikel hetkedel meelde, olgu siis teemaks piraatluse vältimine, oma murele lahenduse saamiseks foorumi asemel otsimootori kasutamine vms.

Thnks nimetatutele ja ka kõigile teistele (sh neile, kes lihtsalt on kodukorra läbi lugenud ja vastavalt käitunud)!

Võtaks aga siinkohal ette järgmise kampaania, sedapuhku kaheosalise:

  1. kui vastad / küsid meie foorumis, siis lisa kindlasti ka asjassepuutuvad lingid (nt sinu poolt soovitatava proge kodukale); kui küsid, siis viita või kirjelda, mida oled juba proovinud teha oma probleemile lahenduse otsimiseks (nt too viited google.com otsingutele, mida proovisid, sest nii saavad profimad kasutajad anda nõu, miks su otsing tulemust ei andnud)
  2. kui sul on mingi probleem, millele ise nutika lahenduse leidsid ja mis võiks teisigi huvitada — pista ka see foorumisse; vahest leiab keegi sellest lohutust, aga vahest pakutakse sulle nõu, mis paremgi su enda leitust :-)
Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.