Täna ETVs: traadita võrk, soomaa.com lugu jpm

#

Sedapuhku on meil saade veidi pahupidi: st alguses hulgaliselt pisemaid teemasid ning alles saate teises pooles see, mille alguses põhiliseks jutuks plaanisin ehk traadita võrkude teema. Ehk siis:

  • www.hot.ee kodulehekonkurss on endiselt käimas, vaata, imesta ja hinda ;-)
  • Energeetilised Sõbrad on selleks korraks läbi, kindlasti tasuks aga Energiakeskusest (ja muidugi ka Heurekast ja Ahhaast) läbi astuda ja vaadata, mida muud põnevat neil näidata on. Muideks, Aare Baumer on saanud valmis portsu uusi roboteid!
  • meie üleskutse leiutada moblale uusi rakendusi leidis esimese vastukaja: nimelt kirjutas meile Aivar sellest, kuidas ta juba aastaid mobla abil autot valvab: täpsema kirjelduse leiad siit.
  • Pets külastas veebilehte www.soomaa.com… st tegelikult ikka päris Soomaad. Aivar Ruukel käis välja omad arvamused veebilehe tegemisest (ja ilmneb, et need langevad kangesti kokku Petsi omadega: (a) pane välja värsket infot (b) pane välja palju infot (c) ära unusta, et internet toimib tänu linkidele: loo neid juurde (d) promo oma saiti nagu jaksad).
  • Tartu_Levikaart_150: Tartumaa levikaardi thumbnailTraadita võrkudest: minu poolt Postimehe lisa V@rav jaoks kirjutatu leiad siit, konkreetselt võimaluste kohta Tartumaal võid uurida aga Kerneli kodulehelt või siinsamas krati-veebis olevalt kaardilt.

Ongi vist kõik? Peaks vist veel vaid mainima, et me tervitame traadite netipunktide sõbralikku perre saabunud Domina Ilmarine hotelli…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.