Täna KUKUs: ID-kaardindus ja Tiiger luubi all

#

Tänases 1230-pooltunnis räägime eelmisel nädalalõpul toimunud Tiigrihüppe aastakonverentsist, eriti aga uuringust Tiiger luubis.

Kell 1030 võtaks aga ette ID-kaardi teema (vt Eesti Päevaleht, EPL Online, Postimees, SLÕhtuleht) — no mis te arvate, mis on selles küsimuses meie seisukoht? Vaata ka:

Pildinimi: Tehnokrati T-Shirt 2 
Keskmine hinne: 4.2Ja kõige selle toreda puhul ärge muidugi unustage, et käimas on Olulise Sõnumiga Tõhhsärgi Konkurss, vt cover.rodesign.ee alla (osale või lisa vähemasti oma kommentaarid & väärtuslikud soovitused)!

Ning priivara teemasse: vt seda threadi minut.ee all: Tasuta kontoripaketi 602Pro PC SUITE 2000 uus versioon. Ja veel minutist üks päris insightful teema: Kas mulla Omar on fiktsioon?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Aigar
    Lisatud 26. sept. 2001 kell 11:08 | Püsiviide

    ID-kaart on justkui petukaup vist!

    mäletan seda, kui nad haigekassa kaarte plastik-kaartideks vahetasid, töökoha vahetusel jookse ikka kuhugi kaarti vahetama. viimasel ajal on asi muutunud aga ikkagi võttis kaua aega. Sama lugu selle ID-kaardiga, anname välja aga seda ühtset süsteemi ei ole ju kuskil veel ja nendest rakendustest on ka puudu.

    Kui rakendused jooksevad ühtse andmekogu peal siis miks hakati loavabadele sagedustele kässarit peale tõmbama? Haiglaid on ka väike-linnades, kuidas nad need sinna võrku lülitavad või peab hakkama mu perearst kuhugi AIP-sse(avatud interneti punkt) minema.

    Mida kõike saab teha! Arvutiga saab kaugust ka visata aga palju seda kasutatakse?

    oK siis
    Aigar