Telemal tulemas Mobiilse Müügimehe seminar

#

Nii, hakkavad tulema esimesed küsimused eilses kratis nähtud Kalevi müügi-esindaja Martin Mägi käes nähtud Mobiilse Müügimehe Töökoha kohta. Nagu ka allpool vihjatud: vaata www.telema.ee veebilehele või registreeri ennast 03.10.2001 toimuvale tasuta seminarile (julgen ennustada, et registreerumisega maksab kiirustada, vähemalt kurtsid Kalevi omad, et nad varsti muud ei saagi teha kui IT-konsultatsioone anda ;-).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)