Pühapäeval: viirused, kodulehed & Väätsa

#

VäätsaVäikese eelinfona: pühapses saates räägime viirustest & nendega võitlemisest, kodulehendusest (mis ei ole meie meelest üldse mitte patsiga poiste hobi) ning netikommuunidest Väätsa eeskujul (ehk kuidas jagada internetiühendust naabritega nii, et kõik oleksid rahul ja maksaksid võimalikult vähe).

Netijagamise-teemasse saadab keegi tähelepanelik kuulaja-vaataja-lugeja ka viite sellise loo peale: Don’t tell my ISP! Meet the underground wireless network. (lühidalt: Anchordeski omad arvavad, et neti-kommuunindus saab varsti ISPde käest koslepi, umbes nagu Napsteri & musatööstuse suhe… väikse vahemärkusena mainin, et “väätsandus” on vähemast ETga igati kooskõlastatud ja nad lausa propageerivad ise sellist jagamist).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.