Varastatud arvutitest

#

Me oleme tiba unustusse jätnud projekti varastatud.kolhoos.ee, kus iga kannataja võib üles riputada info temalt kaduma läinud arvuti kohta — et oleks vähemalt politseinikutel koht, kust vaadata (meenub üks juhtum eelmisest aastast, kus üks vargaseltskond peaaegu et kätte saadi kuna olin võtnud vaevaks asjast raadios rääkida).

Enivei, täna jälle üks: jalutama on sedapuhku läinud Compaq Armada.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)