Täna ETVs: T-särgi konkurss, TechEd barcelonas jms

#

Kõigepealt: meie saate-alguse teemas räägime RodCover’i-nimelisest alternatiivse arvutigraafika veebisaidist ning kuulutame ühtlasi välja päris oma disainikonkursi arvutiteemalise sõnumiga T-särkidele. (sõnumiga? no vaata nt neid siin ThinkGeek poes)

Nagu eelnevalt hoiatatud, saab meie seekordseks peateemaks olema Microsofti TechEd Barcelonas: üritus ise üsna tehnilist sorti, aga meie üritame sealt tuua välja just keskmise kasutaja jaoks olulisi trende. Edasiseks isepusimiseks mõned lingid:

  • Sarvik kasutab XP võimaluste demoks Petsi kirjutatud PDFi tegemise & kasutamise õpetust, aadressiks www.uniprint.ee/tsirkus
  • Petsi poolt ette loetud tasuta traadita võrku pakkuvate kohtade nimekiri polnud päris täielik: hetkel meie teada Tallinnas: Olümpia konverentsikeskus & Brasserie kohvik, Grand Hotel Tallinn ja Noku klubi. Väljaspool Tallinna: Haapsalu hotelli ees & fuajees ning Kuressaare kesklinnas (kui tead veel kohti / oled ise asutamas ligipääsupunkti, anna kindlasti teada!).
  • Traadita võrgust TechEdil loe aga minu kommente siit.
  • Steve Ballmeri developers-developers & monkeydance videod leiad soovi korral siit: http://www.ntk.net/ballmer/mirrors.html
  • Pihuarvuti-rakenduse “keskmise kasutaja” jaoks ja samuti veebipõhise süsteemi tootjate & müüjate vaheliseks suhtluseks on teinud Telema, Kalevi müügiesindaja Martin Mägi kasutas Compaq iPaq’i + Ericssoni R520m GPRS-telefoni ja EMTi GPRS-ühendust: kõigist neist (ja eriti GPRSi kasutamisest mobiilrakendustes) räägime pikemalt ka oma tulevastes saadetes.
  • Petsi viidatud lehekülg, kust saab iPaq’i ja teiste Microsofti platvormil pihuarvutite programmeerimiseks tasuta vahendeid, on www.microsoft.com/mobile/developer

Arvutitohtrite teemasse:

  • meie “deafult” soovitus suvaliseks mitte-garantii arvuti remondiks on Beesting: www.beesting.ee. Aga oleks väga tore, kui vaatajad lisaksid siia omapoolseid soovitusi, eriti just väljaspoolt Tallinna

Animatsiooni-softi kohta:

  • soovitusi on tulnud meile läbi terve nädala. Vaata mida on pakutud ja aita arvamust kujundada (st lisa kommentaar)

Küsimused-vastused:

  • ole hea ja vaata saate skriptist meie ekstranetis
  • eelmises saates näidatus USB-kõvaketas koosnes Ordi poolt müüdvast ketta-karbist (External Box for IDE 2.5″ USB) ja tarviliku mahuga 2.5″ kõvakettast, aga nende hinnakirja alajaotusest korpused leiab ka tavalise suurusega IDE-ketastele sobiva (hind ca 1200kr, ilma ketta hinnata muidugi) — ehk et kui sa ei tea, mida teha selle vana 850MB IDE-kettaga — siis miks mitte osta talle karp ümber ja muuta transpordi-meediaks.
Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.