Scrapheap Discovery peal: täna kell 17:05

#

Scarpheap on midagi kõigile neile, kellele meeldib leiutada ja mittemillestki midagi teha: alguses oli see lihtsalt romula, ja siis tuli Scrapheap Challenge. Kaks 3-liikmelist meeskonda (+ kummalgi abiks üks ekspert) peavad päikesetõusust -loojanguni ehitama valmis etteantud ülesannet täitva aparaadi — olgu selleks siis paat, kivihetiemasin, tuukrikell või rakett. Aga olulisem masinast endast on siiski see, et ülesanne saaks täidetud.

Vt lähemalt: Scrapheap (märksa mõistlikum formaat kui robinsonid jms reaalsusmängud). Ja loomulikult: kui keegi peaks nägema Channel 4 saateid, siis seal käib juba täiesti uus ja senistest vingem Scrapheap (ja ärge siis unustage seletada, kuidas ma saaksin Channel 4 käima)…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

 1. Ronald
  Lisatud 23. sept. 2001 kell 14:58 | Püsiviide

  Scrapheap 0wnz j00… jumala sheff asi igatahes. Raketi osa eriti.

 2. Peeter Marvet
  Lisatud 23. sept. 2001 kell 15:22 | Püsiviide

  Sattusin vaatama ka tuukrivarustuse osa ja see tundus isegi et asisem: ikkagi vaja luua varustus, mis suudab ühte meeskonnaliiget üsna pikalt vee all elusana (ja töövõimelisena) hoida. Nimelt oli tookord ülesandeks varustuse abil tuua basseinis asuvast kirstust ära “kuld”; raketi-ettevõtmise puhul oli eesmärgiks viia “lumesajupall” võimalikult kõrgele ja tuua seejärel ka purustusteta tagasi (raketi üles saatmine on lihtne; kraami isetehtud langevarjuga alla toomine märksa keerukam).

 3. Ronald
  Lisatud 26. sept. 2001 kell 19:50 | Püsiviide

  Ei noh seda vabalt, aga raketid on lihtsalt ülisheffid asjad.