Scrapheap Discovery peal: täna kell 17:05

#

Scarpheap on midagi kõigile neile, kellele meeldib leiutada ja mittemillestki midagi teha: alguses oli see lihtsalt romula, ja siis tuli Scrapheap Challenge. Kaks 3-liikmelist meeskonda (+ kummalgi abiks üks ekspert) peavad päikesetõusust -loojanguni ehitama valmis etteantud ülesannet täitva aparaadi — olgu selleks siis paat, kivihetiemasin, tuukrikell või rakett. Aga olulisem masinast endast on siiski see, et ülesanne saaks täidetud.

Vt lähemalt: Scrapheap (märksa mõistlikum formaat kui robinsonid jms reaalsusmängud). Ja loomulikult: kui keegi peaks nägema Channel 4 saateid, siis seal käib juba täiesti uus ja senistest vingem Scrapheap (ja ärge siis unustage seletada, kuidas ma saaksin Channel 4 käima)…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid